La dispozitia dumneavoastra.

Cand este vorba despre acest tip de servicii , apelati a noi si va veti convinge ca ati facut

cea mai buna alegere. Nu va dezamagim.

SERVICII

Curatenie generala

Exista momente in care doresti sa le faci pe toate dar nu poti. Te poti baza pe noi pentru o curatenie generala la cele mai inalte standarde….

Servicii intretinere

Te poti bucura alaturi de familie sau de prieteni , prin simpla apelare la serviciile noastre. Pana te vei intoarce totul va fi perfect..

Curatenie reparatii

Dupa cum stim intotdeauna dupa ce face constructorul o reparatie avem de lucru….. Decat sa va chinuiti mai bine apelati la serviciile noastre …..

Party clean

Dupa o petrecere reusita intotdeauna va veni si momentul curateniei. Te poti baza pe noi, fara probleme. Doar contacteaza-ne…

Curatenie Textile

Fie ca este vorba de canapele,covoare,mochete sau chiar interioare auto avem cea mai noua tehnologie pentru dumneavoastra..

Pareri ale clientilor nostrii

"Placut surprins desi nu ma asteptam."

CRISTIAN Dobre

Prima oara cand am apelat la serviciile de curatenie am fost un pic sceptic.

Binenteles ca oricine poate sa faca un serviciu de curatenie. Am fost surprins placut atat din punct de vedere al personalului cat si din punct de vedere al profesionalismului de care ati dat dovada.

"Trebuie sa ai incredere din cand si in altii...."

Andrei Casuneanu

Am scapat de curatenie...

Dupa cum stim dupa ce se fac reparatii in casa vine si neplacuta parte in care trebuie sa faci curatentie. Am reusit de asemeni sa multumesc si sotia si persoana mea apeland la voi... Treba buna ..Rapid... Fara dureri de cap... P.S. Am avut si o seara placuta in compania sotiei...:)

Pachete de curatenie incepand de la numai 199 ron *  DESCARCA OFERTA COMPLETA